Dogge. Legend vid femton.

Dogge har inte alltid hetat Dogge. Namnet fick han av ett par jeans han hade som hette Douglas. Häftigt märke måste varit i samma prisklass som senaste Levisen. One size fits all. Bästa försäljningssloganen någonsin.
Dogge har alltid en lösning inom räckhåll. Batteriet till fjärkontrollen tog slut, men det räknades inte som ett problem. Två ihoptejpade 30 cm linjaler och ett sudgummi längst ut så hade man en manuell fjärr.


Dogge hade planer, visioner och drömmar. En var att skaffa sig en tattoo. Motivet skulle vara något riktigt mäktigt, en gruvarbetare eller en kranförare. eller en Wallmet (finsk jordbruksmaskin).

Så när jag såg denna tattoo fattade jag att det fanns fler än Dogge.

John deere


LÄNK

Fyra Tröjor.

Tänkte att jag skulle ta med ordentligt med tröjor med mig ut. Det gjorde jag också. Men va fan är det då som går sönder. Mina enda byxor. Rätt i grenen, i vissa kulturer skulle det kanske funka bra som ventilationshål.

Jeans ?t helvete

Hittat på Gatan

Det är hittade jag i Venedig på min sakletar tur.
Kebabhak i Venedig
Ja inte Tanten då... utan Kebaberiet. Det heter så. Tanten kom på köpet. Om du vill ha hennes nummer kan jag nog inte hjälpa dig.
Horsepinne
Den här ligger kvar på gatan där jag hittade den, ifall det är någon som saknar den. Jag antar att det måste varit nån diabetiker. Så du diabetiker som känner på dig att du saknar den. Den ligger på Via della Chemica i porto Marghera. Fråga tjejerna på hörnet i de korta kjolarna om vägen.

Pest eller vårta på snodden.

Antingen ?r det riktigt nice...
Vackra kanaler för romantiska gondolfärder.
...Eller lika sunkigt som p? V?rnhem
Annars bara en sunkig tant och lite klotter, skulle kunna vara Värnhem.

Venedig, Kulturen och Modets födelse...

Att få höra att man ska få åka till Venedig för att mönstra på gör den dagen lite ljusare. Man gör sig en bild av att få flyga till skåde platsen för "Köpmannen i Venedig" eller varför inte senaste bond filmen.

Men det fanns givetvis en hake. Det finns det alltid. Det finn en hamnstad tillVenedig som heter Porto Marghera, fullständigt okändoch fruktansvärt skabbig. Hit åker i inte superkändisar för att insupa det finaste i Italien. Ändå är det bara tio minuter med en buss. en buss som det inte går att betala på. För kan inte chaffören ta betalt så tänker inte jag tvinga honom.