Alla olika

Micke och jag satt idag och förkorvade oss i sjukvårdslitteratur. Jag blev inte mycket klockare av att höra om allehanda pungbråck och stjärtemfysem. Men jag fann det som givande att det fanns flera sidor om hur man gör sig av med kroppar. I detalj beskrev boken hur man skulle göra för att "dumpa" resterna.

Men den bilden i sinnet kom jag att tänka på när jag var nere och skulle sno godis av maskinchefen häromdagen. Chiefen som han också kallas i folkmun har ett kontor som han delar med skepparen. Där sitter de och dryftar allt sånt som kan vara viktig för världsalltets fortsatta rörelse genom rymden. Eller bara vem som är starkast. Jag ger en bild på Chiefens skrivbord så får ni sitta sömnlösa och fantisera om en riktigt produktiv värld.

Chiefens kontor

Facefuck é slut

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg. Och än sämre på att skriva allmänbildande saker att läsa. Skälet till detta skulle man kunna förklara med många saker men jag väljer att skylla på Facebook. Det finns nog inget värdelösare. Men det har skrivits tusentalslängdmeter med tjafs om facebook överallt. så jag tänker sluta här.

När vi kommer till de olika hamnarna runt detta eländiga vatten som finns överallt, då brukar agenter komma ombord med inhemska tidningar. Nej det är inte agenter i mörk kostym och solglasögon. Utan dessa agenter brukar vara inavlade stackare som fungerar som rederiets representant i hamnen. (lärorikt) I alla fall jag sitter och läser i tidningen som heter Daily Sport. Känn på namnet. Daily Sport. Vad tror man att tidningen ska handla om? Fel, fel, fel fel. Det är som namnet antyder är att det ska handla om sport. Det gör dock denna 62 sidors blaska, men bara 7 av dessa 62. I tidningen vissas det i stället mer pattar än det gör i alla svenska herrtidningar, tillsammans, under ett helt år. Ganska långt från sportdelen i sydsvenskan.

Det är i denna eminenta tidning som jag också äntligen får svar på hur jag ska kunna avsluta mitt facebook och gå vidare med något annat. 

Arsebook

Försök att titta bort från annonserna. Funkar inte detta får folk helt enkelt ta ett steg tebax i tiden och börja skicka fax