Det är dags.

Tanken är nu att jag ska göra om den här bloggen till något nyttigare. Jag har alltid velat hjälpa människor. En önskan är att kunna sträcka ut hjälpande hand till människor som är mindre lyckligt lottade. En del av er kommer att bli besvikna på mig. Jag som alltid har gått i bräschen för de översittande, nedvärderande och dryga förtryckarna, ska jag nu byta sida? Kalla mig en Judas. Skrik Brutus efter mig över grönsakerna på maxi. Bränn bilder av mig offentligt. Släng avföring i min brevlåda. Spela Pär Gessle i radion. Det spelar ingen roll, nu har redan förändringens maskin startat och det finns ingen stoppknapp. Kan hända att jag är aktuell för Nobels fredspris nästa gång.


Härmed som första sida i världen har jag alltså nöjet att presentera:


SKEPPARE UTAN GRÄNSER


Med syfte att hjälpa de som behöver hjälpas. På så många platser runt om på vår planet finns idag ett behov av kaptener, styrmän, rorgängare och andra fartygsbefäl som inte har några gränser.


Anmäl dig nu! Möjligheterna är oändliga. Just nu rekryterar vi till Albanien, Väst-Sahara, Burma, Kuba, Somalia och flera andra ställen där folk är villiga att betala för att sitta på en båt i 20 dygn utan mat eller vatten.


Skeppare Utan Gränser


"Ingen hand är för smutsig för att kunna betala"  Ted Wolter, spirituell ledare för Skeppare Utan Gränser."Oetiskt kan vissa tycka men med enkel matematik kan man räkna ut att det finns pengar att tjäna i det här." Karl-Erik Joelsson, Styrman på Albanien avdelningen.

Skeppare Utan Gränser i Albaniriet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0